Vi er meget stolte af at have deltaget i projekteringen af skybrudssikring på Langeland Plads, Frederiksberg, der netop er kommet med i rapporten ”2019 Cities 100”, der er et globalt inspirationskatalog til fremtidssikring af akutte klimaudfordringer.

Rapporten, der indeholder projekter fra 59 byer i 29 lande, er blevet til i et samarbejde mellem Realdania og Nordic Sustainability. Frederiksberg Kommune er et godt et eksempel på en kommune, der tør tænke anderledes og har modet til at etablere innovative løsninger i byrummet.

Her er link til rapporten hvor Langelands Plads er omtalt på side 219-220

Du kan læse mere om Rock’n’Road, som vi har udviklet i samarbejde med Lapinus (ROCKWOOL B.V.) og Midtgaard A/S og anvendt på Langelands Plads https://dj-co.dk/2019/05/13/rocknroad/

Her kan du bl.a. læse mere om rapporten fra Realdania samt de 4 andre danske projekter, der er med i rappporten : https://realdania.dk/nyheder/2019/10/ny-rapport-om-klimatiltag-fem-danske-byer-i-verdenseliten-021019