Vi har fået en flot plads som nr. 41 blandt 2500 arkitekt- og ingeniørfirmaer.

UdbudsVagten indsamler hvert år data omkring pengestrømmen mellem det offentlige og det private. I ranglisten offentliggør de danske virksomheders samlede fakturasum til den offentlige sektor i 2019. På den baggrund har de kåret ca. 3000 eliteleverandører.

Tallene i ranglisten er et udtryk for det samlede beløb, som hver enkelt virksomhed i løbet af regnskabsåret 2019 har faktureret landets offentlige myndigheder og virksomheder (kommuner, regioner, stat, universiteterne og off. forsyningsselskaber).

Alle transaktioner er inkluderet i summerne, og det gælder således ikke kun udbudsrelaterede transaktioner. UdbudsVagten har disse data fra alle kommuner og regioner. Enkelte statslige myndigheder og en række forsyningsselskaber og selvejende institutioner indgår ikke i opgørelsen.

Du kan klikke på et virksomhedsnavn i tabellen for at se flere oplysninger om, hvordan du får adgang til virksomhedernes omsætning fordelt på de enkelte myndigheder. Du er desuden velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker information om, hvilke myndigheder der ikke indgår i opgørelsen.

Se ranglisten HER.